Etsintäkuulutus Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Laura Jane Williams

Äänikirja

Johdanto

Etsintäkuulutus on romanttinen kertomus satunnaisista kohtaamisista jotka voivat johtaa tosirakkauteen. Etsintäkuulutus äänikirja esittää päähenkilöt Daniel ja Nadia. Nämä kaksi kohtaavat silloin tällöin aamuisin metrossa, Daniel menossa töihin ja Nadia myös, silloin kun nukkuminen ja krapula eivät ole esteenä. Sitten Nadia huomaa ilmoituksen etsintäkuulutuksia-palstalla missä naiseen ihastunut mies pyytää häntä treffeille. Palstalla oleva kuvaus sopii täydellisesti Nadiaan. Mutta kuka on mies?

Palstan kautta nainen ja mies alkavat käydä kirjeenvaihtoa, kuumaa sellaista kunnes rakkauden haasteet tulevat tielle. Saavatko ho koskaan toisiinsa? Etsintäkuulutus äänikirja ilmainen lukee Elina Keinonen ja Jalmari Savolainen. Äänikirja pituus on 9 tuntia ja 9 minuuttia. Kirjan on suomentanut Laura Liimatainen.

Kirjasta: Etsintäkuulutus

Etsintäkuulutus äänikirja alkaa kun Nadia Fielding taas kerran meinaa myöhästyä puoli kahdeksan metrolta. Sinkkuna ja yksin elävä (äitinsä asunnossa) Nadia ei juurikaan pitänyt aamuista. Hänellä on kiihkeä suhde puhelimensa torkku funktion kanssa eikä ollut todellakaan tavanomaista että hänet löytäisi maanantai aamuna aamumetrosta. Nadia työskentelee tekoälyn parissa ja on menossa konttorille ja hän on päättänyt että nyt alkaa uusi elämä. Hänen suunnitelmansa sisältää tarpeeksi unta, aikaisia aamuja ja treeniä.

Etsintäkuulutus äänikirja ilmainen esittää myös toisen päähenkilönsä Danielin. Daniel Weissman on samana aamuna menossa töihin samalla metrolla johon Nadia juuri ja juuri ehtii. Hän katsoo naista johon hän on salaa rakastunut ja odottaa että nainen huomaisi hänen jättämänsä viestiä etsintäkuulutuspalstalla. Näin ei valitettavasti tapahdu ja hetki jota Daniel on odottanut viikkoja katoaa kuin tuhka tuuleen.

Nadia oli itse asiassa kyllä huomannut palstalla olevan kuvauksen sopivan täydellisesti häneen. Kuvaus myöhässä olevasta vaaleaveriköstä jolla on musta designlaukku ja kahvitahroja mekossa. Se on pakko olla Nadia itse. Mies kirjoittaa aina toivovansa ettei hän myöhästy ja seisovansa vaunujen vieressä.

Etsintäkuulutus äänikirja kuvailee miten insinööriä työskentelevä David on pikkutarkka ja rutiineista kiinni pitävä mies. Hän pitää tarkkaa kirjaa siitä kuinka monta kertaa hän on nähnyt Nadian, seitsemän kertaa, eikä hän tunnu pääsevän yli tätä lumoaavaa naista. Hän kirjoitti palstalle ilmoitusta koska ei tiennyt miten muuten lähestyä Nadiaa, ettei Nadia vaan kuvittele hänen olevan joku metropsykopaatti.

Kohta kaksikon välillä alkaa kiihkeä viestien vaihtaminen. Rakkaus on kuitenkin haasteita täynnä, varsinkin suurkaupungin vilinässä eläville työssäkäyville ihmisille. Vaikka Nadian ja Davidin elämät kohtaavat silloin tällöin aamuisin metrossa ei ole mitään varmuutta siitä että he saisivat parisuhdetta toimimaan. Etsintäkuulutus on helppo, viihdyttävä tarina rakkaudesta.

Kirjailijasta: Laura Jane Williams

Laura Jane Williams syntyi vuonna 1986 Englannissa. Hän on opiskellut luovaa kirjoittamista ja työskennellyt muun muassa deittikolumnistina muutamassa aikakausilehdessä. Tämän lisäksi Williams on matkustellut ympäri maailmaa vuosikaudet, matkoiltaan hän kirjoitti lehtijuttuja muun muassa The Guardianiin, Buzzfeediin sekä Cosmopolitaniin. Hän on kirjoittanut sekä romanttisia tarinoita ja omiin kokemuksiin pohjautuvia kirjoja.

Hänen esikoisromaaninsa Becoming vuodesta 2016 kertoo hänen matkastaan löytää itseänsä. Kirja sai alkuunsa kun hänen miesystävänsä rakastuu hänen ystäväänsä ja menee tämän kanssa namisiin. Petos suistaa Williamsin maailman pois raiteiltaan ja lopulta hän matkustaa maailman löytääkseen itseään.  Williamsin kirjoittamia kirjoja on käännetty yli 10 kielelle. Etsintäkuulutus on hänen ensimmäinen suomennettu teos. Kirjan pohjalta on tulossa tv-sarja.

Kuuntele Ilmaiseksi: