Ennenkuulumaton matkapäiväkirja Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Juha Vuorinen

Äänikirja

Johdanto

Ennenkuulumaton matkapäiväkirja äänikirja on Juha Vuorisen jo neljännestoista kirja joka koostuu hänen kolumneistaan. Tässä kirjassa on kerätty yhteen Juha Vuorisen matkakommelluksia ja kokemuksiaan vuosista 2011–2012. Kirjassa Vuorinen perheineen kiertää Eurooppaa ja palaa lopulta takaisina Suomeen ja Tuusulaan. Kirjan aikana kaksi Vuorisen perheen lapset ehtivät sekä tulla täysi-ikäisiksi ja aikuistua myös käytökseltään, tämä ei toteudu itse kirjailijan kohdalla, ei ainakaan jos kirjan tapahtumiin on uskomista.

Tässä hauskassa kirjassa perhe joutuu muun muassa hakeutumaan enemmän kun kerran lääkäriin, joskus kyseessä on tikki ja joskus lääkkeestä joka lopulta saa väärä ihminen. Ennenkuulumaton matkapäiväkirja äänikirja ilmainen on itse Juha Vuorisen äänittämä. Äänikirjan pituus on 10 tuntia ja 4 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Ennenkuulumaton matkapäiväkirja

Ennenkuulumaton matkapäiväkirja äänikirja on Juha Vuorisen kokoelmakirja joka vie lukijan muun muassa Ranskaan, Saksaan, Espanjaan ja Tšekkeihin. Käydään myös sekä Englannissa ja Maltassa ja muutaman otteeseen palataan kirjassa myös kotimaahan Suomeen.

Ennenkuulumaton matkapäiväkirja äänikirja ilmainen on täynnä hauskoja matkakertomuksia, monessa tarinassa on mukana Vuorisen vilkkaat lapset. Kirjassa kerrotaan muun muassa muutaman päivän citylomasta jossa hienon hotellihuoneen seinät oli lasia ja huoneista oli suora näkyvyys vilkkaaseen ranskalaiskadulle.

Vuorisen tytär ilmoittaa tietävästi että kyse on peililasia, käytännössä tämä tarkoittaa että Vuorisen hotellihuoneesta näkee kadulle mutta kadun kulkijat eivät näe hotellihuoneeseen sisälle. Tästä innoittamana Vuorisen nuoret poikalapset innostuvatkin riisuutumaan alastomaksi ja tanssimaan munasillaan pitkään ja innokkaasti lasiseinän edessä.

Kun isä Vuorinen tulee suihkusta pojat saavat myös hänen tanssimaan alasti ison ikkunan edessä. Koska sitä se nimeen omaan oli, seuraavana päivänä perheelle paljastuu että kyseessä oli ihan tavalliset ikkunat. Juha Vuorinen haluaa kirjassaan kertoa kaikille jotka sattuivat näkemään hänen ja hänen poikiensa tanssia että hän oli juuri tullut todella kylmästä suihkusta.

Ennenkuulumaton matkapäiväkirja äänikirja kuvailee myös seuraavan päivän kommelluksia kun Vuorinen itse ja pojat (juuri ne nakutanssijat) löytävät itseänsä hampurilaisravintolan pitkässä ja kuumassa jonossa. Kyllä, oli lämmin päivä mutta kuumaksi teki myös heidän edessä jonottava kaunis nuori nainen hyvin lyhyessä hameessa joka juuri ja juuri peittivät hänen stringinsä.

Vaikka isä Vuorisen jonotuspaikka ei juuri silloin aiheuttanut harmia, pienten pojan hermot kiristyivät sen verran että alkoivat tönimään toisiansa. Yksi pojasta menettää tasapainonsa ja kaatuilee pää edellä juuri tämän nuoren naisen pakaraan. Kun isä ärähtää pojille he katoavat vikkelästi paikalta ja nainen kääntää katsoakseen kuka hänen pakaraansa taputtelee. Ei auttanut isä Vuorisen selitykset pienistä pojista tällä kertaa.  Lisää tällaista? Lue Ennenkuulumaton matkapäiväkirja.

Kirjailijasta: Juha Vuorinen

Helsingissä vuonna 1967 syntyi poika nimeltään Juha Vuorinen. Tänä päivänä Vuorinen on suosittu kirjailija, ohjaaja, tuottaja ja toimittaja ja tuttu näky sekä televisiossa että radiossa.  Vuorisen Juoppohullun päiväkirja kirjasarja on hyvin suosittu sekä Suomessa että ulkomailla ja se on saatavilla monesta pohjoismaista sekä Virosta. Juoppohullun päiväkirjan pohjalta tehtiin samanniminen elokuva vuonna 2012.

Vuorinen on kirjoittanut kokoelmakirjoja sekä Toisenlaiset Tempparit nimisen kirjan joka kuvailee tv-sarjan kuvauksia missä asiat eivät mene suunnittelusta. Vuorisen teoksia on yhteensä myyty päälle 2 miljoonaa kappaletta.

Kuuntele Ilmaiseksi: