Encanto Äänikirja

4.4/5

Kirjoittaja: Disney

Äänikirja

Johdanto

Disneyn Encanto elokuva on nyt saatavana äänikirjana. Encanto äänikirja on täynnä salaisuuksia, taikaa, väriä ja juhlaa. Lumoava Encanto satu kertoo Madigralin perheestä ja asuvat salaperäisessä talossa vuorten kätköissä. Madigralin perhe omaavat kaikki taikavoimia, kaikilla perheenjäsenillä on erityinen taikavoima. Kaikilla paitsi 15-vuotias Mirabel joka on aivan tavallinen tyttö. Kun perheen talon, ja perheenjäsenten taika on vaarassa kadota osoittautuu, että Mirabel saattaa olla ainoa joka kykenee pelastamaan taian ja palauttaa sen perheen taloon.

Ihastuttava Encanto äänikirja ilmainen on Anni Kajoksen äänittämä. Äänikirjan pituus on 36 minuuttia. Encanto satu on kääntänyt Jenni Rapelo. Kirja on osana kirjasarjaa Disney-kirjat. Kirja soveltuu yli kolmevuotiaille kuuntelijoille.

Kirjasta: Encanto

Encanto äänikirja on värikäs ja taianomainen tarina kolumbialaisesta perheestä Madigral. Tämä maaginen perhe asuvat yhdessä taianomaisessa talossa nimeltään Casita. Koko perheellä on taikavoimia, tai melkein kaikilla. 15-vuotias Mirabel ei ole saanut taikavoimia. Casitan ympärille on rakentunut vuosien varrella pieni kyläyhteisö ja perheen isoäiti käyttää perheen taikavoimia kyläyhteisön hyväksi. Tämä johtuu siitä, että isoäiti on niin kiitollinen ihmisille jotka aikanaan auttoivat häntä pelastumaan vainoamisesta.

Encanton sadun tapahtumat alkavat siitä päivästä, kun perheen nuorin jäsen, Antonio, on vihdoin saamassa juhlavassa seremoniassa omat taikavoimansa. Viimeinen seremonia meni pieleen, silloin Mirabel jäi ilman taikavoimia, joten luonnollisesti nyt on jännitystä ilmassa. Varsinkin Mirabel on huonolla tuulella ja kireänä. Tämä päivä tuo hänelle epämiellyttäviä muistoja mieleen hänen omasta epäonnistuneesta seremoniastaan. Tällä kertaa juhlaseremonia kuitenkin onnistuu ja Antonio saa kyvyn puhua eläinten kanssa.

Encanto äänikirja ilmainen kuvaa miten perheestä otetaan juhlien aikana perhekuva mutta Mirabel unohtuu vahingossa kuvasta. Mirabel tuntee itsensä enemmän yksinäiseksi, kun koskaan ja kun hän kävelee talonsa lähistöllä hän huomaa miten Casita on alkanut halkeilemaan ympäriinsä ja samalla hän huomaa myös että kynttilät joka suovat taikavoimien toimintaa uhkaavat sammua. 

Mirabel koittaa luonnollisesti varoittaa perheenjäseniään mutta kukaan muu ei ota häntä vakavasti, Mirabel on nimittäin ainut joka näkee kotinsa seinien halkeamat. Kaikille muille Casita näyttää täysin ehjältä. Mirabel ei tyydy tähän vaan hän haluaa selvittää mikä perheen taikavoimia oikein uhkaa.

Encanto äänikirja kuvaa miten Mirabel saa selville sukunsa salaisuuden ja hänelle valkenee, ettei mikään ole sitä miltä se näyttää. Voiko Mirabel pelastaa katoavaa taikauskoa ja onko hänellä sittenkin suurempia voimia, kun kukaan olisi voinut aavistaa?

Kirjailijasta: Disney

Walter Elias Disney, paremmin tunnettu pelkkänä Walt Disney, syntyi Chicagossa vuonna 1901. Disney oli The Walt Disney Companyn perustaja sekä ohjaaja, animaattori ja elokuvatuottaja. Disney kehitti aikoinaan Mikki Hiirin. Disneyn elokuva nimeltä Höyrylaiva Ville vuodelta 1928 oli ensimmäinen piirroselokuva jolla oli synkronoitu ääniraita. Mikki Hiiri elokuva oli jättimenestys.

Disney, siis The Walt Disney Company on maailmanlaajuisesti yksi suurimmista viihdeteollisuusyhtiöitä. Yhtiö perustettiin, kun veljekset Walt ja Roy Disney sekä Ub Iwerks aloittivat pienen animaatiostudion pyörittämistä, vuosi oli 1923. Disney on edelleen Hollywoodin yksi suurimmista elokuvayhtiöistä. Disney omistaa televisioverkkoja ja teemapuistoja sekä myyvät leluja, vaatteita ja kirjoja Disney teemalla Disney Consumer Products nimisen sivuyrityksen kautta. Disneyn liikevaihto on vuosittain noin 17 miljardia dollaria ja heidän pääkonttori sijaitsee Burbanksissa, Kaliforniassa.

Kuuntele Ilmaiseksi: