Barbie Äänikirja

4.3/5

Kirjoittaja: Mattel

Äänikirja

Johdanto

Barbie on maailman tunnetuin nukke joka kehitettiin Yhdysvalloissa 1950-luvulla. Barbie Barbien tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Mattle on myös kaikkien Barbie kirjojen omistaja elikkä myös kirjojen kirjoittajana on tavaramerkki Mattle. Mattlen missiona on kannustaa kaikkia maailman tyttöjä unelmoimaan suuresti. Tytöistä, niin kuin pojistakin, voi tulla ihan mitä he vaan haluavat, astronautti tai huippu jalkapallopelaaja. Ei edes taivas ole rajana enää.

Barbiesta kertovia kirjoja on monenlaisia, aivan kuten Barbie nukkejakin. Barbie äänikirja tarjoaa lapselle ihanan ja hauskan mahdollisuuden tutustua suosikkihahmoihinsa. Barbie äänikirja ilmainen kautta voi ratkoa mysteereitä, matkustaa jopa toisiin maailmoihin tai ihanalle trooppiselle hiekkarannalle ystäviensä kanssa ja vaikka liittyvä rokkibändiin suosikkinukkensa kanssa!

Kirjasta: Barbie

Barbie ja salainen ovi

Barbie ja salainen ovi kirja on kääntänyt Amanda Puerto-Lichtenberg. Barbie äänikirja on Anu Vilhusen äänittämä. Kirja kertoo prinsessa nimeltään Alexa. Hän on hyvin kaunis mutta todella ujo. Alexa ei ole kiinnostunut kavereista tai tansseista. Mieluiten hän viettää aikansa lukemassa. Isoäidiltään Alexa saa erikoisen taikakirjan. Kirjan kautta pystyy osallistumaan uskomattomille seikkailuille. Mutta uskaltaako ujo prinsessa heittäytyä salaisen maailman tarjoamiin seikkailuihin ja kuinka se tulee vaikuttamaan hänen elämäänsä tavallisessa maailmassa? Barbie äänikirja ilmainen on 12 minuuttia pitkä.

Barbie ja siskosten mysteerikerho 1 – Rantarosvo

Barbie ja siskosten mysteerikerho kirja on kääntänyt Amanda Puerto-Lichtenberg. Barbie äänikirja on Anu Vilhusen äänittämä. Barbie äänikirja kertoo miten Barbia ja hänen siskonsa Stacie, Skipper ja Chelsea, iloitsevat perheen yhteisestä rantalomastaan. Mukana tulevat myös perheen söpöt koiranpennut. Loman aikana Barbie on rantavahtina ja hänen siskonsa vietävät päivänsä rannalla hänen seurassaan.

Myös Barbien poikaystävä Ken ja heidän ystävänsä sisarukset Ryanin ja Raquellen liittyy heidän seuraan. Mutta kesken uimisen Barbie huomaa, että Raquellen laukusta on varastettu hienoja koruja. Barbie ja siskosten mysteerikerho alkavat heti tutkimaan kuka rantarosvo on. Kyseessä on ensimmäinen osa Barbie ja siskosten mysteerikerho -sarjasta. Barbie äänikirja ilmainen on 29 minuuttia pitkä.

Barbie – Prinsessa rokkiseikkailussa

Barbie – Prinsessa rokkiseikkailussa kirja on kääntänyt Amanda Puerto-Lichtenberg. Barbie äänikirja on Anu Vilhusen äänittämä. Barbie äänikirja kertoo kuinka tunnettu poptähti Erika sekä Courtney-niminen prinsessa ovat matkallaan kesäleireille. Courtney aikoo osallistua prinsessaleirille ja Erika taas pop-leirille. Matkalla tapahtuu kuitenkin sekaannus ja tytöt joutuvat väärälle leirille. Miten Erikalta sujuu elämä prinsessana ja voiko prinsessa Courtneysta kehkeytyä ihka-aito poptähti?  Ja voiko tytöt oppia jotain toistensa elämäntavoistaan ja tyyleistään?

Kirjailijasta: Mattel

Mattel on yhdysvaltalainen leluyritys. Yrityksen perustivat Elliot Handler ja Harold “Matt” Matson vuonna 1945. Yrityksen nimi on kombinaatio heidän etunimestään. 80 prosenttia Mattlen tuotteista on Barbi-nukkeja. Heidän muut tuotteet ovat esimerkiksi Hot Wheels leikkiautot. Kooltaan Mattel on yksi maailman suurimmista leluyhtiöistä. Barbie on kuulunut perheiden suosikkileluihin jo yli 60 vuotta, ympäri maailman. Barbie on myös nähty monessa tv-sarjoissa, elokuvissa ja kirjoissa esimerkiksi Netflixin esittämässä ”Barbie Dreamhouse Adventures” sarjassa. YouTubessa voi myös seurata Barbien liittyvää videomateriaalia.

Tavoitteessaan innostamaan lapsia seuraamaan unelmia Mattel on muun muassa julkaissut nukkesarjan joka koostuu vahvoista naishahmoista kuten vammaisurheilija Manasi Joshi, jalkapalloilija Alex Morgan, astronautti Sally Ride ja kirjailija Maya Angelou.

Kuuntele Ilmaiseksi: