Aki Hintsa voittamisen anatomia Äänikirja

4.4/5

Kirjoittaja: Oskari Saari

Äänikirja

Johdanto

Aki Hinta Voittamisen anatomia kertoo muun muassa Aki Hintsan työtavoista maailman huippu formula1 ajajien kesken sekä paljon julkaisematonta tietoa formula1 maailmasta ja siellä toimivista henkilöistä. Aki Hintsa tuli tutuksi suurelle yleisölle ensin Suomen Olympiakomitean lääkärinä ja myöhemmin Formula 1-sarjan lääkärinä. Oskari Saari on tunnettu suomalainen urheilutoimittaja ja hän on muun muassa selostanut Formula1 on kirjoittanut kirjan yhdessä Hintsan kanssa. Kirja on yksi 2000-luvun myydyimmistä kirjoista Suomessa.

Aki Hintsa Voittamisen anatomia äänikirja on Aku Laitisen äänittämä. Äänikirja on pituudeltaan noin kymmenen ja puoli tuntia. Saari on kirjoittanut myös teoksen; Tänään olen elossa joka perustuu Hintsan viimeisen vuoden aikana tekemiin päiväkirjateksteihin. Hintsa sairastui haimasyöpään ja menehtyi Sveitsissä vuonna 2016.

Kirjasta: Aki Hintsa Voittamisen anatomia

Aki Hintsa syntyi vuonna 1958 Soinissa. Hän on koulutukseltaan traumatologi ja hän on erikoistunut sekä ortopediksi että urheilulääkäriksi. Uransa alussa 1990-luvun loppupuolella Hintsa toimi sekä pesäpallojoukkueen Maila-Jussien lääkärinä sekä lähetyslääkärinä Etiopiassa, jonka jälkeen hän siirtyi Suomen Olympiakomitean lääkäriksi.

Sittemmin Hintsa on toiminut Formula 1 varikkolääkärinä 11 kautta. Hintsa perusti vuonna 2008 oman hyvinvointiyrityksen. Yrityksen nimi on Hintsa Performance. Se sijaitsee Sveitsissä. Yrityksen tavoitteena on tarjota yksityisasiakkailleen kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa, parantaakseen asiakkaan suorituskykyä ja elämänlaatua. Yrityksen palveluita on käyttänyt huippu-urheilijoista yritysjohtajiin.

Aki Hintsa Voittamisen anatomia äänikirja julkaistiin vuonna 2015. Kirja käsittelee muun muassa Hintsan käyttämiä työtapoja ja menetelmiä parantaakseen Formula1 kuskien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sen seurauksena myös suorituskykyä. Kirja tarjoaa myös paljon ennenkuulumatonta tieto Formula1 maailmasta. Kirjassa Hintsa kertoo yhteistyöstään muun muassa Mika Häkkisen, Lewis Hamiltonin sekö Kimi Räikkösen kanssa. Kirja on yksi myydyimmistä kirjoista Suomessa 2000-luvulla. Sekä Aki Hintsa Voittajan anatomia äänikirja, että Tänään olen elossa: Kuolevan miehen päiväkirja ovat suositellun arvoisia teoksia.

Aki Hintsa todellakin on Mies F1-mestareiden takana. Aki Hintsa voittamisen anatomia äänikirja ilmainen kertoo Hintsan elämäntarinan ja paljastaa menestyksen salaisuuden. Hintsan käyttämää toimintamalli on kokonaisvaltainen ja nykyään sitä käyttävät kansainväliset huippujohtajatkin. Menetelmään saa tutustua kirjassa. Se on käytäntöläheinen menetelmä mistä jokainen voi hyötyä omassa elämässään. Aki Hintsa Voittamisen anatomia mukaan menestyäkseen omassa elämässään pitäisi Hintsan ja menetelmän mukaan aloittaa vastaamalla kysymykseen kuka minä olen.

Aki Hintsa Voittamisen anatomia äänikirja ilmainen on mahtava sekoitus käytännönläheistä itseapua tarjoava terveyskirja ja mielenkiintoinen elämänkerta sekä kuvaus Formula1 kulissien takaisesta elämästä. Tästä kirjasta ei puutu mitään. Kuka ei haluaisi tietää enemmän, miten maailman huipulla olevat kuskit ylläpitävät henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja miten heidän elämänlaatunsa parantuu sen mukaisesti.

Kirjailijasta: Oskari Saari

Oskar Saari syntyi 1975. Hän on koulutukseltaan toimittaja. Hän on myös opiskellut poliittista historiaa. Saari työskentelee urheilutoimittajana ja urheiluselostajana. Hän on myös Moskito Oy:n urheilutuotannon johtaja. Urallaan Saari on selostanut Formula1 kisoissa lisäksi myös jääkiekkoa sekä salibandya. Hän on toiminut myös salibandyn tuomarina. Hän on toiminut ääninäyttelijänä lastenelokuvissa Lentsikat ja Autot 2.

Oskari Saarella on myös kokemusta kirjailijana.  Hän on kirjoittanut oppaan salibandystä vuonna 1995. Vuonna 2011 häneltä julkaistiin teoksen Alkemisti: Petter Nykyn tarina. Teos oli Vuoden urheilukirja 2011-palkinnon ehdokas. Hintsan elämästä kertovia teoksia on Saarelta tullut kaksi; Voittamisen anatomia vuonna 2015 ja Tänään olen elossa: Kuolevan miehen päiväkirja vuonna 2021.

Kuuntele Ilmaiseksi: