Äitimme oli sarjamurhaaja Äänikirja

4.1/5

Kirjoittaja: Gregg Olsen

Äänikirja

Johdanto

Äitimme oli sarjamurhaaja kirja kertoo karmivasta tositarinasta jonka kertovat sisarukset Nikki, Tori ja Sami Knotek. He kasvoivat maatilalla Washingtonin osavaltiossa ja kukaan ei voinut arvata mitä perheen kotona tapahtui. Äitimme oli sarjamurhaaja äänikirja kuvaa miten äiti Shelly alisti tyttäriään sekä hyväksikäytölle että väkivallalle että kidutukselle. Usein tapahtumat päättyivät murhiin.

Tarina ei kerro ainoastaan sarjamurhaaja äidistä, vaan tarina on myös siskosten vahva selviytymiskertomus. Kirja muistuttaa trilleriä mutta joka karmiva tapahtuma on totta. Siskokset halusivat kirjoittaa kokemistaan ja heidän äidistään, jotta kun hän pääsee vanlikasta vuonna 2022 hän ei koskaan toistaisi tapahtunutta. Äitimme oli sarjamurhaaja äänikirja ilmainen on Markus Niemen äänittämä. Äänikirjan pituus on 11 tuntia.

Kirjasta: Äitimme oli sarjamurhaaja

Äitimme oli sarjamurhaaja äänikirja kertoo kolmen tyttären omin sanoin heidän äitinsä Michelle ”Shelly” Knotek tarinan. Kirjan mukaan Shelly oli vaikea lapsi. Hänen vanhempiensa erosi aikaisin ja Shelly ja hänen veljensä asuivat epälabiilinsa äitinsä kanssa muutaman vuoden ennen, kun Shelly ja hänen vanhempi veli muutti isänsä ja tämän uuden nuoren vaimonsa luo. Shellyn äitipuoli kuvaa kirjassa, miten Shelly hyvin pienenä käyttäytyi sadistisella ja ilkeällä tavalla kaikille. Hän muun muassa laittoi perheenjäsenten kenkiin lasisiruja useasti.

Vuonna 1987, jo kaksi kertaa eronnut ja kahden tyttären äiti, Shelly meni naimisiin kiltin veteraanin Davidin kanssa. He saivat vielä yhdessä yhden tyttären. Äitimme oli sarjamurhaaja äänikirja ilmainen kuvailee miten Shelly oli hyvin tarkka miltä perheen elämä näytti muiden silmissä. Hänen kolme tytärtä Nikki, Tori ja Sami olivat aina pukeutuneena hienoihin vaatteisiin ja Shelleylle oli tärkeä, että he olivat suosittuja ja että heillä oli kavereita.

Neljän seinän sisällä perheen elämä oli kuitenkin kaikkea muuta. Kiltti David oli kokonaan Shellyn vallan alla ja hän sulki silmänsä Shellyn väkivaltaisuudelle. Miten vanhemmiksi tytöt kasvoivat sen enemmän Shelly oli heille ilkeä, suorastaan julma, ja heihin kohdistui hyvin paljon väkivaltaa. Väkivalta oli sekä fyysistä että psyykkistä.

Äitimme oli sarjamurhaaja äänikirja kuvailee miten tyttöjen kohdistuva julmuus ei kuitenkaan ollut pahinta. Perhe oli yhteisönsä silmissä auttavaisia ja ihania ihmisiä ja näin ollen perhe avasivat ovensa tuttavilleen joka oli avun tarpeessa. Muutaman vuoden aikana kolme henkilöä tulivat asumaan perheen luo.

Perheen talossa nämä kolme vieraita joutuivat Shellyn uhreiksi. Heitä nöyryytettiin, peloteltiin ja heihin kohdistettiin paljon väkivaltaa. Tarina on kuin pahinkin kauhutarina. Lopulta kaikki kolme vieraiden kohtalo oli sama, Shelly murhasi heitä. Koko perheelle kerrottiin asiaista ja heille kerrottiin, että jos tästä puhuu eteenpäin kaikki joutuvat vankilaan. Lopulta kirjan kolme siskoa menivät kylänsä sheriffin puheelle ja passitti sekä äitinsä että Davidin vankilaan.

Kirjailija: Gregg Olsen

Gregg Olsen syntyi Seattleissa, Yhdysvalloissa vuonna 1959. Olsen on tunnettu ja palkittu bestseller kirjailija, pääsääntöisesti hän kirjoittaa true crimes- ja jännityskirjoja. Olsen on kirjoittanut uransa aikana yli 30 teosta. Hänen kirjoittama Äitimme oli sarjamurhaaja on myynyt yli miljoona kappaletta, ja kirja on ollut sekä Wall Street Journalin että Washington Postin lehtien bestsellerlistojen kärjessä.

Kuuntele Ilmaiseksi: